Search
 

BRUG ECODUCT

Ik ben Dante Trompert en ik heb een brug gemaakt met lucas, bao jain, joost en ik. We zijn naar eureka gegaan. we hebben een brug gemaakt met een eco systeem daar kunnen de dieren door heen dat is erg fijn. het samenwerken ging erg goed het was jaar 1 2e periode dus we wisten nog niet zo goed hoe het allemaal ging, maar voor de rest ging alles goed.

Woman Tutoring Child
 
Woman Tutoring Child

Dante Trompert 3e periode. klas 1.
Ik heb heel veel geleerd dit jaar en deze periode. Daarom maak ik deze portofolio over deze periode. ik heb veel gedaan deze periode heel veel gemaakt ik meer gedaan aan mijn werkhouding. En heel veel geleerd over bouwen en laser snijden. we hebben een skatboard stalling gemaakt, dat was erg leuk we hebben ook nog geleerd om meer met elkaar te werken want we moesten veel samen doen sommige mensen vonden dat niet fijn. Maar ik daar aan tegen wel.

 
Teacher Helping a Student

Upcycling

Jaar 2 periode 1 deze periode was ik met Joost, Luc, Bao jian en ik (dante) We hebben een skate board gemaakt en daaraan led lampjes geplakt we hebben het skateboard gevonden op straat en schoon gemaakt. We hebben erg veel van deze periode geleerd ik heb veel gedaan met solderen en dingen met electriciteit.

 
Teacher Helping a Student

Filter

Het proces: Wij hebben een waterfilter gemaakt, het proces ging erg goed. We waren veel afgeleid maar uiteindelijk kwam veel goed. We waren hard aan het werk alleen soms hadden we lessen dat we helemaal niks hadden gedaan. We hadden het vooronderzoek snel gemaakt. We hadden een waterfilter gemaakt met zand, steentjes, aquariumsteentjes, watjes en actief koolpoeder. het water heeft een mint smaakje.

 
Teacher Helping a Student

Beta vakken

In deze periode heb ik met Lucas gewerkt het was in de 3e periode van jaar 2. we moesten wat schrijven dingen opschrijven over bepaalde soorten beta vakken, wat je er allemaal mee kan hoe je er mee werkt en waarom dat handig is om te kiezen. Ik heb veel geleerd om snel dingen op te zoeken naar de juist dingen

 
One-On-One Tutoring

PLANTEN ONDERZOEKEN

Deze opdracht was ik met Nico, Lucas, Luc en ik. In deze opdrachten moesten we planten onderzoeken in bepaalde weersomstandig heden. We hebben heel warm klimaat geprobeerd heel droog klimaat heel nat klimaat en planten naast de zee. We hebben de planten allemaal op zo een aangepaste manier water gegeven en warmte gegeven dat alles perfect uit kwam.

Contact Me
 

WATEROVERLAST

Ik was in deze periode met: Niels, Benjamin, Sanvir en ik. We hebben een opdracht gemaakt over wateroverlast in de wereld. Wij hebben het als groep gedaan in Nederland op de meeuwenlaan, daar is namelijk veel water overlast vooral in de herfst en winter. We hebben een gebouwd met slimmere putten snelle/betere wadi's we hebben deze opdracht gemaakt in periode 2 jaar 3

Let’s Connect
Woman Tutoring Child
 
Teacher Helping a Student

Project sport in beweging jaar 3 periode 3. Ik was deze periode met Beyza, Nora, Sanvir en ik zelf. Voor mij is techansium leuk maar je moet toch wel hardstikke hard je best doen. Ik ben zelf een erg actief persoon maar toch kan ik ook rustig zijn. We moesten voor de opdracht zelf een opdracht gever vinden. We moesten aan de opdracht gever vragen wat wij moesten verbeteren aan zijn sport die de opdracht gever wilde verbeteren. Wij als team 8 hebben een softbal standaard gemaakt omdat de vorige onstabiel was. Wij hebben de standaard veel stabieler gemaakt en iets sterker.

Deze opdracht was in

 
Teacher Helping a Student

Bekwaamheidsdossier

Ik heb 5 vaardigheden. 1 daarvan is een startpunt dus niet echt een vaardigheid maar het is er wel één. Mijn 2e is thinkercad dat is een website waar je je projecten kan ontwerpen in een online website waarmee is blokken kan plaatsen en die veranderen van plek of van vorm. Mijn 3e vaardigheid is veiligheid werkplaats het houd eigenlijk in dat het contract hebt ondertekend met de regels van de werkplaats. Mijne 4e vaardigheid is schaal dat had ik gedaan in de 2e leerjaar met maartje de jong best goed. Mijn 5e vaardigheid is microsoft excel dat hebben we gedaan in de 2e klas voor ons kamp daar moesten we geld verdelen over mensen en over procenten en er grafieken over maken.

 

Evaluatie dossier

Waar ik heb ontwikkeld: Ik vind zelf dat ik meer concentratie heb ontwikkeld. Ook mijn samenwerking is erg ontwikkeld ik vind zelf dat ik veel meer samenwerk met mensen dan vorige jaren.

Senior Female Teacher
 
Teacher and Student

Bekwaamheids dossier

Vaardigheden leer jaar 3 periode 3

-Schaal
-Veiligheid werkplaats
-Tinkercad
-Excel
-Start punt

\

 

CONTACT

Thanks for submitting!